2021-01-14

Höglandets Brukshundklubb, Påminnelse

Påminnelse om Poströstningen som skickades ut för att hålla ett årsmöte i Covid-19 tider som innebär många restriktioner och därmed inga fysiska möten.

Vi beslutade i styrelsen att hålla en Poströstning för Höglandets Brukshundklubb för att kunna driva föreningen vidare och för att få klubben till att finnas kvar.

Den styrelse som sitter nu kommer inte ha några befogenheter att kunna driva klubben vidare utan ett årsmöte där medlemmar har varit med och röstat fram till en ny styrelse. Den nuvarande styrelsen får inte rösta om bland annat ansvarsfrihet. Om vi inte får fram en ny styrelse innebär detta att klubben kommer att läggas ner.

Därav är det viktigt att vi får in poströster från er medlemmar!

Poströstningen går till så att ni anmäler er senast 15/1 för att få er personliga röstsedel med alla handlingar tillsammans med ett svarskuvert.

Röstsedel och handlingar kommer att skickas ut från den 25/1 och alla ska få sina röstsedlar senast den 29/1.

Din röstsedel ska vara Valberedningen tillhanda senast 12/2.

Anmälan skickar ni till kassor@hoglandetsbk.se

Röstningen innebär att ni väljer och godkänner ordförande, sekreterare, kassör och ledarmöten, suppleanter samt revisorer, revisorssuppleanter och till valberedningen.

Ni kommer att få förslag från Valberedningen samt om ni har egna förslag.

Årsmötet kommer att protokollföras 17/2 - 2021.

Så hjälp till att få klubben att finnas kvar!

Hälsningar Styrelsen

Att tänka på nu i coronatider!

Åker vi upp till klubben för att träna får vi inte vara fler än 8 st på planen fram till 28/2, förkylda, hosta eller feber. Tänk på om man går in i klubbstugan att man bara är 1 person, t ex toabesök tända/släcka planen och har god handhygien, tvål och vatten 30 sekunder & Sprit!!

Nu är kallelse till Årsmötet utskickat på mail, om ni inte har detta i  er ordniarie mail så titta  i er skräppost, det kan då hamna där.

Har ni inte fått något alls kontakta kassor@hoglandetsbk.se för att få all information.

OBS!!! Framskjuten tills coronaviruset har lugnat ner sig OBS!!!

Bengt-36

Föreläsning onsdag 18/3 kl. 18.00

50 kr/pers

senast anmälan 11/3, bindande, till kassor@hoglandetsbk.se

bet. swish 123 063 76 45

Hundcoach/Specialsök, Bengt Weckfors

Vänligen fyll i formuläret om funktionärer under fliken Frågeformulär!

Våra Instruktörer, hjälpinstruktörer och funktionärer kommer från och med 2020 att ha som krav att dem har utbildning i HLR & Första Hjälpen.

Är man som privatperson intresserad av att gå en sådan utbildning kontakta

Kicki Swenson på kicki@utbhlr.se

OBS NY FLIK!!

Stödja Höglandets Brukshundklubb

Här hittar ni Pantamera och Sponsorhuset med statistik. Säg till om det ska in något mera på den här fliken!

Onsdagsvärd

Nu har vi i styrelsen bestämt oss för att vi ska inskaffa en onsdagsvärd, en person som helt enkelt har ansvar för våra allmänträningar på onsdagar. Värden har ansvar för att det finns fika och kaffe och att alla känner sig välkomna. Vi har även bestämt att mellan 18:00-19:00  tränar vi med hundarna och efter det kommer det finnas fika, detta är för att få en mer uppstrukturerad träning för allas skull, då det lätt blir mer fika än träning

Vi behöver frivilliga som skulle kunna tänka sig att ställa upp de andra onsdagarna, känner du dig manad så får ni gärna kontaka Kicki eller Ann

Ha de super allihopa!