Sponsorhuset

Vill du Sponsra Höglandets Brukshundklubb när du gör köp på nätet?

Vi hoppas att du läser igenom detta och börjar använda Sponsorhuset, ett otroligt enkelt sätt att hjälpa vår förening.

Nu kan du stötta Höglandets Brukshundklubb varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet.

Det enda du behöver göra är att gå till butiken via vår sida på Sponsorhuset, vi har över 600 kända nätbutiker samlade där.

Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och föreningen får dela på! Inget blir dyrare för dig som handlar!

Exempel på butiker: Hotels.com, Bokus, CDON, Ellos, Svenska Spel, Dustin, Lyko, InkClub, LensWay, Ellos, Booking och Apoteket Hjärtat

Bli enkelt gratis medlem via denna länk: (där hittar du även en kort film som visar hur det fungerar) : www.sponsorhuset.se/hoglandetsbk/bli-medlem

Ett tips: Har du Chrome,Safari eller Firefox som webbläsare? Då kan du enkelt aktivera Sponsorhusets tilläggsprogram Handla Smart . Har man aktiverat Handla Smart så blir man automatiskt påmind varje gång man besöker en butik som kan ge pengar via Sponsorhuset.Klicka här: www.sponsorhuset.se/hoglandetsbk/hs

Tack för ditt stöd

Utbetalning från Sponshuset

Pantamera

PantameraPantamera, sedan 2015

Vi tar tacksamt emot burkar som är både pant och icke pant på.

Vi tar tacksamt emot petflaskor som endast är pant på.

Tacksamt när man lämnar burkar/petflaskor på klubben är att det inte är skräp och blandat burkar och petflaskor i påsarna/säckarna för att underlätta överflytten till Pantamerasäckar.

Det viktigaste är att man inte blandar burkar och flaskor i säcken som lämnas in.

Vi som förening får 200kr/fylld säck.

Tack för ditt stöd

Insamlingsstatistik