Välkommen till Höglandets Brukshundklubb  SBK_logotyp_hoglandet

Vi är en klubb där det finns plats för alla, vårt mål är att vara en mötes plats för hundintresserade. Vi är en klubb där så väl den nya hundägarna som den erfarna kan mötas och dela erfarenheter och lära tillsammans. Det finns plats för alla hundraser och olika storlekar, våra kurser vänder sig både till sälskapshunden och den med tävlings ambitioner.

Kort sagt är vi klubben för alla oavsett, ålder, hund och kunskapsnivå!

OBS!!!

NYTT SYSTEM FÖR ATT BLI MEDLEM

Gå in under medlemsfliken och följ länken!

7-8/5 Tävling Appell och Elit Bruks Spår

Lördag Appell

Söndag Elit

Det gångna året......

Trots covid har vi hunnit med en hel del aktiviteter på klubben. Bodil och Kicki har gjort ett jätte jobb med att hålla 3 valpkurser och 3 grundkurser, vi har haft kurs i rallylydnad, haft föreläsning och genomfört både bruks och rallylydnas tävlingar. Det har också skapats grupper för bruksträning och för rallylydnad. Nedan kan ni se lite bilder av det gångna året.

IMG_6893IMG_6895IMG_6890IMG_6887IMG_6886

Fler bilder finns att se under fliken fotogalleri.

Vårens kurser

Nu är det dags att anmäla sig till vårens kurser!

Vi kommer erbjuda valpkurs, grundkurs, viltspårskurs samt balansbollskurs. Gå in under fliken kurser för att läsa mer. Håll också utkick här och på vår facebooksida, det kan bli aktuellt med fler kurser.

Jag vill också påminna om att det finns två träningsgrupper en som tränar endast brukslydnad och en som tränar framför allt rallylydnad men också annat. Är du intresserad skriv på vår facebook sida, Rally lydnadsgruppen heter Rallylydnad Hbk.

Hoppas alla får en riktigt fin jul !

Bruksträning söndagar 9.30

Träning av bruksmoment, skott träning kan förekomma

Allmänträning onsdagar 18.00

Hit kan alla komma och träna eller prata hund. Klubb stugan är öppen och det finns fika att köpa.

Tänk på att följa folkhälsomyndighetens restriktioner!

Skotträning

Skotträning kan förekomma på onsdagar mellan 18.00-18.30 samt söndagar 9.30-14.00

Engagera dig i klubben

Är du intresserad av att engagera dig i klubben?

Hör av dig till vår ordförande Mikael Gustafsson ordforande@hoglandetsbk.se

28mån

Samarbetspartner

Skapa gratis hemsida på Hundpoolen.se

Skapa enkelt Din egen hemsida på; www.hundpoolen.se

Som medlem i Höglandets BK får Du 20% rabatt vid tecknande av VIP-abonnemang på Hundpoolen.